Wij denken graag met u mee in oplossingen voor uw organisatie 

Brede kennis op het gebied van de wet WOZ

Als specialist op het gebied van de wet WOZ, biedt Mirdam overheidsorganisaties uitgebreide adviesdiensten. 

Wij zijn vertrouwd met de kennis en toepassingen van de wet WOZ, en weten hoe deze effectief te gebruiken zijn voor het beste resultaat.

Wij helpen bij de afhandeling van bezwaar- en beroepschriften en stellen taxatierapporten op voor beroepzaken. Daarnaast verzorgen wij ook herwaarderings- en marktanalyses en optimaliseren waarderingsmodellen voor een nauwkeurige waardering van vastgoed.

Bij Mirdam geloven wij in het leveren van hoogwaardige dienstverlening, met een persoonlijke en professionele benadering. Onze klanten kunnen rekenen op onze expertise en deskundigheid op het gebied van de wet WOZ. Wij zijn toegewijd aan het bieden van praktische en effectieve oplossingen voor de uitdagingen van overheidsorganisaties op dit gebied.

Adviserende rol op het gebied van de BAG

Mirdam is een ervaren adviseur voor overheidsorganisaties als het gaat om het verbeteren van hun BAG-gegevens.

Wij bieden een breed scala aan diensten, van het optimaliseren van de BAG gegevens tot het omzetten van inhoud van woningen naar gebruiksoppervlakte, en is toegewijd aan het leveren van de best mogelijke oplossingen voor haar klanten.

Een van de belangrijkste diensten van Mirdam is de BAG-WOZ-koppeling. Door deze koppeling te realiseren, kunnen overheidsorganisaties ervoor zorgen dat hun BAG-gegevens up-to-date, nauwkeurig en consistent zijn. Dit is belangrijk omdat deze gegevens worden gebruikt voor een groot aantal toepassingen, waaronder belastingberekeningen en het beheer van openbare ruimten.

Bij Mirdam staat de klant centraal en het bedrijf gaat uit van de specifieke behoeften en doelstellingen van elke klant. Door middel van een grondige analyse en evaluatie van de huidige situatie, biedt Mirdam een op maat gemaakte oplossing voor elke klant. Het bedrijf werkt samen met de klant om ervoor te zorgen dat de oplossing aansluit bij hun specifieke behoeften en eisen.

Menselijke waarde en connectie bij de huurders

De huurders maken bewust de keuze om zich bij een huurdersorganisatie aan te sluiten om hun achterban verantwoordelijk te vertegenwoordigen.

Mirdam ondersteunt huurdersorganisaties door expertise en ervaring te hebben in onderhandelingen, communicatie en het organiseren van bijeenkomsten. Hierdoor kunnen huurdersorganisaties zich op hun belangrijkste prioriteiten richten en bijdragen aan de groei en versterking van de samenwerking met hun woningcorporaties. Wij bieden specialistische ondersteuning op het gebied van vastgoed voor huurdersorganisaties. Wanneer specifieke expertise nodig is, kunnen zij op ons vertrouwen voor de beste ondersteuning.